Informatie 70e Stratenloop van Tuitjenhorn

Jubileum editie met estafette!

Zaterdagavond 14 juli wordt voor de 70e maal de stratenloop van Tuitjenhorn georganiseerd.

Het is de oudste hardloopronde van NoordHolland en dit jaar vieren we daarnaast dan ook het 70 jarig jubileum.

We zijn verheugd dat het sponsorcontract met de RABOBANK is vernieuwd en vanwege de 70eeditie heeft de Rabobank Alkmaar e.o. een extra bijdrage gedaan om de deze jubileum-editie tot een groot succes te maken.

Op bijgaande foto, gemaakt na ondertekening van het contract, ziet u enkele jeugdleden van de deelnemende verenigingen aan de stratenloop, Jolanda Dekker van de RABOBANK en Siem Stoop/Rory Burger van het organiserend comité.

Dit jaar is onze stratenloop wederom niet op de gebruikelijke tweede zaterdag van augustus, omdat dat midden in de schoolvakanties valt maar op 14 juli, één week voor de start van de schoolvakanties in de Noordelijke helft van Nederland.

Wederom dit jaar een 5 km trimloop en een 10 km Wedstrijd/trimloop. De 10 km Wedstrijdloop wordt gesponsord door de RABOBANK onder de naam RABO GOLDEN ONE.

Voor de senioren zijn er op de 10 km leuke geldprijzen te verdienen. Voor de jeugd zijn er fraaie bekers.

Daarnaast dit jaar aan het slot eenmalig de jubileum-estafette van 4 kleine rondes van 500 meter. We hopen hierbij op een grote deelname van verenigingen, clubs, bedrijven, straten, dorpen, vriendengroepen, etc.

Om 17.00 uur start de eerste jeugdgroep. Voor de andere starttijden, zie bijgaande flyer.

De prijsuitreiking voor de volwassenen is na afloop in Café de Vriendschap waar na afloop  wordt doorgefeest met o.a. zanger Tim Duinmaijer.

Alle omwonenden rond het parcours wordt bij deze gevraagd om van 16.30 uur tot 21.30 uur het hardloopparcours autovrij te houden.

Vriendelijke hardloopgroeten,

De organisatie

2018 2018
3367 3367