Nieuw seizoen wordt afgetrapt met nieuwe website!

Hollandia T in een geheel nieuwe uitstraling

De website van Hollandia T is in zijn geheel vernieuwd. Met een frisse look trappen we het seizoen 2018-2019 af. En daar zijn we zeer trots op!

Uitgelicht:
-
Uiteraard zijn alle pagina’s voorzien van een nieuwe uitstraling, maar ook heeft elke pagina een eigen themafoto bovenaan. Natuurlijk vind je gewoon het wedstrijdprogramma, uitslagen en de teampagina’s (wel nog zonder de nieuwste teamfoto’s) op de site terug. 

- Onze Facebook (https://www.facebook.com/vvHollandiaT/) en Instagram (https://www.instagram.com/hollandia_t/) accounts zijn rechtstreeks gekoppeld aan onze website. Volgt u ons al op onze socials?

- Je kunt je vanaf nu aanmelden voor onze nieuwsbrief (http://hollandiat.sitecup.nl/pg-31856-7-121793/pagina/nieuwsbrief.html), zo ontvang je maandelijks de belangrijkste nieuwsitems in je mailbox én blijf je dus altijd op de hoogte!

- Onze webshop (http://hollandiat.sitecup.nl/pg-31856-7-120936/pagina/webshop.html) i.s.m. Sportshop Bouwes; de officiële Hollandia T clublijn en accessoires koop je vanaf nu rechtstreeks via onze website. 

- Het sponsorportaal (http://hollandiat.sitecup.nl/bv-31856-0/bedrijven); een extra mogelijkheid voor sponsors om zich te laten zien aan de supporters en leden van onze club. Supporters koop bij onze sponsors! (sponsorportaal is nog in ontwikkeling)

- Onze club is niet alleen sportief maar ook ondernemend. Onder het kopje ’ondernemend’ vind je prachtige initiatieven als de Club van 100, voetbalpoule, Stratenloop, ATB-challenge en Hemelcuptoernooi terug. 

- Dorpsblad De Aftrap (http://hollandiat.sitecup.nl/pg-31856-7-120546/pagina/de_aftrap_-_dorpsblad_tuitjenhorn.html) is ondergebracht op onze website. Een prachtige samenwerking. Alle informatie over hét nieuwsblad van Tuitjenhorn e.o. vind je daar!
 

De website is mogelijk gemaakt door Ziber (https://www.ziber.nl/pg-6457-7-74941/pagina/welkom.html) en SDH-Vormgeving (https://www.sdhvormgeving.nl/pg-753-7-115845/pagina/sdh-vormgeving-grafische-vormgeving-websites.html) die zich tevens als sponsors de komende jaren aan onze club verbinden. Waarvoor dank. Binnenkort komt er ook een mobiele versie uit van onze site voor smartfoon en tablet. En ook zal de KantineTV gekoppeld worden aan onze site met het laatste nieuws en voetbaluitslagen rechtstreeks op het scherm in de kantine.

We wensen onze leden, vrijwilligers, supporters en sponsors veel plezier met dit alles!
Het bestuur

 

Screenshot_20180817_102600 Screenshot_20180817_102600