Verkoop minutenloterij Hollandia T 1 gestart

Speel mee en maak iedere thuiswedstrijd kans op €50,-!

Loten zijn tijdens de voorbereiding (t/m 22-09) aan te vragen bij de selectiespelers van 1 en 2 of via minutenloterij@gmail.com.

De minuten 1 t/m 90 zitten in gesloten enveloppen dus er kan geen minuut gekozen worden van te voren.

Hoe werkt het:

Het 1e doelpunt in het voordeel van Hollandia T 1 tijdens een thuiswedstrijd (13 in totaal) in de reguliere competitie is €50,- waard. Of dit doelpunt nu door een Hollandia T-speler of middels een eigen doelpunt van de tegenpartij verkregen is maakt niet uit.

Een reguliere wedstrijd duurt 90 minuten. Eventuele blessuretijd tijdens de 1e en 2e helft, worden respectievelijk tot de 45e en 90e minuut gerekend.

De klok op het scorebord van sportpark de Kuil begint te lopen zodra de scheidsrechter op zijn fluitje blaast. Het moment van scoren zal ook worden bijgehouden en genoteerd door de staf van Hollandia T 1.

Mocht er niet gescoord worden dan blijft de €50,- staan tot de volgende wedstrijd en is de winnende minuut €100,- waard. Mocht er in deze wedstrijd ook niet gescoord worden, dan beginnen we weer met €50,-.

Een minuut kost €15,- en is gedurende alle 13 thuiswedstrijden geldig. De loten worden alleen vóór aanvang van de competitie verkocht. De lijst met deelnemers komt in de kantine te hangen, de winnende minuten worden hierop genoteerd.

Wij wensen u een prettig seizoen en veel speelplezier!