JO11-1 schrijft stukje geschiedenis in bekertoernooi

2e jeugdteam ooit dat de halve finale bereikt!

Zaterdag 30 maart 2019 jl. heeft Hollandia T JO11-1 historie geschreven door als tweede jeugdteam ooit de halve finale te bereiken van de K.N.V.B. beker district West 1. Haarlem-Kennemerland JO11-1 uit de 1e klasse werd op alle fronten overklast door de mannen uit Tuitjenhorn.

3-0 was de einduitslag van de wedstrijd. De hele wedstrijd heeft Hollandia T gedomineerd op iedere meter van het veld. Haarlem-Kennemerland waren zeer sportief en waren onder de indruk van de teamprestatie van de Groen-Zwarten. 

 

Trainer Jordy Hoorn had zijn manschappen een duidelijke boodschap meegegeven: speel voor elkaar, zet continu druk op de bal en blijf voetballen! Jordy heeft zelf met een groot aantal teamgenoten die nu in het 1e en 2e team spelen 11 jaar geleden ook de halve finale gehaald. De toenmalige trainer van Jordy was Jacob Zut. Jacob die de JO13-1 traint op dit moment heeft ook aan de basis gestaan van de huidige JO11-1. Een eervolle vermelding voor de huidige en toenmalige trainer zijn hier op zijn plaats. Het geeft aan hoe belangrijk een goede trainersstaf is voor voor de jeugd van Hollandia T. Kennis overdracht en een positieve sfeer zijn de basis voor succes op de lange termijn. 

De komende week wordt bekend wie de tegenstander wordt in halve finale. Hopelijk treft JO11-1 een thuiswedstrijd, een uitwedstrijd gaat of naar Amsterdam AFC, F.C. Lopik Utrecht, of Soest Utrecht. Tuitjenhorn staat op de voetbalkaart! 

 

Een felicitatie voor de gladiatoren: Mike Smit de super keeper, Bram de niet paseerbare Duineveld, Stofzuiger en onverzettelijke reus Arno Schabing, Tijmen Snijder-Van Persie de Vries, Joep Dusan Tadic Groenland, Duke mister Feijenoord Wit, Xun Neres Claassen, Mitchel speedy Gonzales Gerber, Jordy Jahanbaksh de Joode en Bor Ronaldo Kuijs. Een speciale vermelding voor spelers die door ziekte, blessures of pijntjes hebben ingevallen om mede deze prestatie mogelijk te maken zijn: Roy Blokdijk, Bram Pronk, Cas Pronk, Duncan Gerber en Pim Groenland.

 

Op naar de Kuip! Forza Groen-Zwarten leeuwen!

knvb-beker-logo-sallandvoetbal-algemeen knvb-beker-logo-sallandvoetbal-algemeen