O19 kampioen van 2e klasse!

De jeugd heeft de toekomst

Zondag 3 juni werd de JO19-1 kampioen in de 2e klasse!! Het was een spannende wedstrijd, die goed geleid werd door de scheidsrechter, want er moest vandaag gewonnen worden van Texel om meteen het kampioenschap te behalen. De score werd geopend door een mooi doelpunt van Mike en vrij snel daarna volgde de gelijkmaker. Dit was tevens de stand om de rust in te gaan. De jongens leken in de 2e helft te beseffen dat er toch echt wat moest gebeuren om vandaag kampioen te worden. Dit werd door doelpunten van Mike nog een keer, Milan en Robin ook omgezet in een prachtige 4-1 overwinning. Een mooie prestatie van de jongens en coach Ton Kruijer die, met weer een kampioenschap van een A1 op zak, ook afscheid van dit team nam en volgend jaar het 2e elftal van Hollandia T. gaat trainen en begeleiden.

Met een mooie bos bloemen en de befaamde rondrit van Gouwenberg door Tuitjenhorn en Warmenhuizen voor de kampioenen, was het een mooie en zonnige middag voor de jongens. Het bleef het nog lang onrustig op sportpark de Kuil en later in cafe de Vriendschap, waar de jongens nog een gezellige avond hebben beleefd.