Vanuit de bestuurskamer - januari 2021

Hollandia-T nieuws van 18-01-2021

Van de bestuurstafel:

- We zijn blij dat we na het aangekondigde vertrek van hoofdtrainer Jorgen Heurter snel een adequate opvolger hebben gevonden in de persoon van Marco Boots uit Spanbroek. Marco heeft zijn sporen als trainer bij clubs als Spartanen, VVW en Dynamo meer dan verdiend in regio West-Friesland en wil nu graag in de Noordkop aan de slag. Na verschillende gesprekken tussen o.a. Marco, de technische commissie, diverse spelers en de huidige technische staf, kijken beide partijen uit naar een succesvolle samenwerking in seizoen 2021-2022.

- Ton Kruijer zal ook komend seizoen als trainer/coach verantwoordelijk zijn voor het 2e elftal. Onder zijn leiding draait het team al meerdere jaren uitstekend mee in de reserve 2e klasse.

- Pieter Vos heeft helaas aangegeven dat hij na dit seizoen stopt als begeleider van het 1e elftal. Hij heeft deze rol vele jaren op een fijne en zeer betrokken manier ingevuld. De technische commissie gaat in de komende maanden op zoek naar een geschikte opvolger.

- In januari worden er door de technische commissie voortgangsgesprekken gevoerd met hoofdjeugdtrainers Thijs Breur, Ron Metselaar, Jordy Hoorn en Jacob Zut. Gezien alle coronaperikelen zal hierbij het vizier vooral op volgend seizoen gericht zijn.

- In de komende periode zullen verschillende gestopte vrijwilligers in het zonnetje gezet worden. Waar dit normaal gesproken tijdens de jaarvergadering plaatsvindt, zal dit nu op alternatieve, maar gepaste wijze plaatsvinden. Meer hierover volgt binnenkort op de website.

- Penningmeester Bertrin de Kraker legt op dit moment de laatste hand aan de financiële jaarafsluiting van Hollandia T. Zodra dit gereed is, zal er een digitale jaarvergadering worden aangekondigd.

- Hoewel door corona het spelen van officiële wedstrijden helaas niet mogelijk is, is de jeugd in de afgelopen periode flink aan het trainen gebleven. Dankzij de geweldige inzet van onze trainers wordt er op zaterdag ook met grote regelmaat onderling geoefend. Dit verdient een groot compliment voor iedereen die dit toch mogelijk weet te maken in deze lastige tijd.

- De stoere mannen kalender van Hollandia T was een groot succes. Naast een prachtige opbrengst voor onze vereniging staat Hollandia T door uitgebreide media-aandacht in o.a. De Telegraaf, Metro, Noord-Hollands Dagblad en Goedemorgen Nederland nu ook nationaal op de kaart. Daarnaast vonden wij het zeer gepast om onze trouwe sponsors in het zonnetje te zetten. 

football-1274661_960_720 football-1274661_960_720