Informatie 7e ATB Challenge Tuitjenhorn

Hollandia-T nieuws van 28-09-2021

De 7e editie van de ATB Challenge Tuitjenhorn zal op zondag 31 oktober 2021 worden verreden.

 

We hebben wederom een gevarieerd parcours weten uit te stippelen over weilanden, akkers, dijken en langs vele prachtige plekjes die de omgeving rondom Tuitjenhorn zo mooi maken.

De route zal onder andere worden uitgezet over campingpark De Bongerd, Golfbaan Dirkshorn, en het Acon circuit te Sint Maarten. Nieuw toegevoegd aan de route zijn o.a. lussen over vakantiepark De Horn in Dirkshorn, het terrein van Bejo zaden in Warmenhuizen en Midgard in Tuitjenhorn. Hierdoor is de langste route met 5 km. verlengd naar 55km.

 

Er zal dit jaar de mogelijkheid zijn om te kiezen uit twee afstanden van ca. 35 of 55 km. De start zal plaatsvinden in drie groepen n.l. 09:00, 09:20 en 09:40 uur. De startlocatie is bij Sportpark de Kuil “Hollandia T.” Sportlaan 4 te Tuitjenhorn.

 

Het is ALLEEN mogelijk om via voorinschrijving deel te nemen aan de ATB Challenge. Ga hiervoor naar de website van fietssport.nl (https://www.fietssport.nl/toertochten/51242)  of klik op de link onderaan dit bericht.

Deelname is voor eigen risico. Helaas zijn wij door Corona nog steeds gedwongen om ons te houden aan de RIVM richtlijnen. Dit betekend onder meer dat deelnemers verplicht zijn om bij het afhalen van het stuurlint, op de dag zelf een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs niet ouder dan 24 uur kunnen aantonen.


Halverwege het parcours zal er een verzorgingspost zijn. Voor aanvang en na afloop van de tocht zal er de mogelijkheid zijn om iets te eten en/of drinken.

 

Inschrijfkosten voor volwassenen is €10,- en voor de jeugd tot 15 jaar is deelname gratis.

 

Na afloop is er de mogelijkheid om de fiets weer schoon te laten spuiten.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in!

 

Sportieve groet,

De organisatie

Rick, Kees, Peter, Pieter, Marco

Afbeelding1 Afbeelding1
ATB-Facebook post ATB-Facebook post