Uitnodiging Jubileumfeest/reünie 90-jarig bestaan Hollandia T

Op zaterdag 8 oktober a.s. in Dorpshuis Ahoj in Tuitjenhorn

Beste Hollandianen,

Voetbalvereniging Hollandia T viert dit jaar haar 90-jarig bestaan! Om deze bijzondere mijlpaal te vieren nodigen wij alle (oud-)leden, vrijwilligers, voormalig bestuursleden, (oud-)trainers, sponsoren, supporters en alle anderen die Hollandia T een warm hart toedragen uit voor een gezellige feestavond en reünie op zaterdag 8 oktober a.s. in Dorpshuis Ahoj in Tuitjenhorn.

Programma
Tijdens deze feestavond zal voorzitter Arnold Hoorn de opening verzorgen, waarna de professionele coverband GiGA er met vele hits voor zowel jong als oud een groot feest van zal maken. Vergeet dus de dansschoenen niet!

Uiteraard is de avond ook vooral bedoeld om onder het genot van een hapje en drankje oude Hollandia T-herinneringen op te halen, trainers en ploeggenoten van weleer te ontmoeten en bij te praten met iedereen die de rijke geschiedenis van onze vereniging kleur heeft gegeven.

Praktische informatie
Datum:
zaterdag 8 oktober 2022
Aanvangstijd: 20:30 uur (inloop vanaf 20.00 uur)
Locatie: Dorpshuis Ahoj, Dorpsstraat 37, 1747 HA Tuitjenhorn
Eindtijd: 00:30 uur
Entree, consumpties en garderobe: gratis
Minimum leeftijd: 18 jaar
NB: voor de oudere bezoekers zijn er zitplaatsen beschikbaar
 

Zeg het vooral voort
Logischerwijs is het voor ons onmogelijk om iedereen persoonlijk uit te nodigen. Stuurt u deze uitnodiging dan ook vooral door naar al uw Hollandia T-contacten van vroeger en nu.

*Belangrijk: meld uzelf vooraf aan!*
Om een inschatting te kunnen maken van de opkomst, vragen wij u wel vriendelijk om uzelf voor de feestavond voor vrijdag 30 september a.s. aan te melden via secretaris@hollandia-t.nl (mailto:secretaris@hollandia-t.nl).

Wij hopen op een grote opkomst. Graag tot ziens op zaterdag 8 oktober in Dorpshuis Ahoj!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,
Arnold Hoorn - voorzitter Hollandia T

4073397_1284465 4073397_1284465