Informatie 8e ATB-Challenge Tuitjenhorn

Hollandia-T nieuws van 03-10-2022

De 8ste editie van de ATB Challenge Tuitjenhorn zal op zondag 23 oktober 2022 worden verreden.

Deze editie zal een totaal andere beleving teweeg brengen bij de “oud”deelnemers. Het parcours is in tegenstelling tot andere jaren dusdanig gewijzigd dat desoriëntatie mogelijk zal zijn!

Daarnaast zal er een spectaculaire carrousel (bekend uit veldrijden) worden uitgezet op het S.I.S. terrein. De deelnemers rijden hierbij in een spiraalvorm naar binnen tot aan het hart van de spiraal en dan naar buiten.

In de route zijn ook vele nieuwe gebieden toegevoegd waaronder een nieuwe lus in de richting van Schagen, Dirkshorn en Enigenburg. Daarnaast zal er als vanouds over het Acon circuit te Sint Maarten, vakantiepark De Horn in Dirkshorn worden gereden en is op het terrein van Bejo zaden in Warmenhuizen Mount Bejo weer te beklimmen!

Er zal dit jaar de mogelijkheid zijn om te kiezen uit twee afstanden van ca. 35 of 55 km. De start zal plaatsvinden tussen 09:00 en 09:20 uur. De startlocatie is bij Sportpark de Kuil “Hollandia T.” Sportlaan 4 te Tuitjenhorn. Hier zal op de dag zelf duidelijk worden aangegeven waar de deelnemers zich moeten melden om hun inschrijving te tonen, waar ze een stuurlint krijgen uitgereikt als  startbewijs.

Het is ALLEEN mogelijk om via voorinschrijving deel te nemen aan de ATB Challenge. Ga hiervoor naar de website van www.hollandia-t.nl of rechtstreeks naar https://www.fietssport.nl/toertochten/54223 (https://www.fietssport.nl/toertochten/54223)

Deelname aan de tourtocht is voor eigen risico.

Halverwege het parcours te Groenveld zal er een verzorgingspost zijn waar bouillon, limonade worden geschonken en waar krentenbollen en ontbijtkoek worden uitgedeeld.

Na afloop van de tocht is er de gelegenheid om iets te eten en/of drinken in de kantine van Hollandia T. Als special voor de ATBers zullen ze onder andere appelgebak en snert op de kaart hebben staan!

Inschrijfkosten voor volwassenen is €10,- en voor de jeugd tot 15 jaar is deelname gratis.

Na afloop is er de mogelijkheid om de fiets weer schoon te laten spuiten op het handbalterrein.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in!

Sportieve groet,

De organisatie
Rick, Kees, Peter, Pieter, Marco

 

 

ATB ATB