Jeffrey Androg komend seizoen nieuwe hoofdtrainer Hollandia T

Hollandia-T nieuws van 28-12-2022

Jeffrey Androg is vanaf seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van Hollandia T. De 49-jarige oefenmeester uit Den Helder, zelf vroeger als voetballer actief bij o.a. AZ en FC Emmen, is een bekend gezicht in deze regio. Zo zat hij als hoofdtrainer meerdere seizoenen op de bank bij zowel VIOS-W, Dirkshorn als HCSC. Ook gaf hij leiding aan de regioselectie die het opnam tegen profclub AZ. Daar trof hij o.a. Nick Burger en Nick Kuipers, spelers waarmee hij ook volgend seizoen op Sportpark De Kuil gaat samenwerken.

Momenteel geniet Androg van een zelfgekozen sabbatical als trainer. Tijdens verschillende gesprekken met de technische commissie, huidige technische staf en diverse spelers is unaniem een positief beeld ontstaan over de trainer én persoon Jeffrey Androg, maar met name over zijn duidelijke voetbalvisie en ideeën met de spelersgroep van Hollandia T.

Hollandia T is dan ook zeer content met zijn aanstelling. Beide partijen hebben de ambitie uitgesproken om gedurende meerdere seizoenen iets moois neer te zetten in Tuitjenhorn en kijken dan ook uit naar een plezierige en succesvolle sportieve samenwerking.

Bestuur Hollandia T

Jeffrey Androg Jeffrey Androg