Informatie 9e ATB Challenge zondag 8 oktober 2023

Hollandia-T nieuws van 13-09-2023

De 9e editie van de ATB Challenge Tuitjenhorn zal op zondag 8 oktober 2023 worden verreden.

In de route zijn veel nieuwe gebieden toegevoegd, waaronder een nieuwe lus in de richting van Schoorldam. Vanuit warmenhuizen rijden we via de proefvelden van BEJO zaden naar bungalowpark De Rekere en Geetmerambacht. Via Krabbendam rijden we dan richting Burgervlotbrug, vanwaar we via Burgerbrug koers zetten naar Enigenburg. Om dan via Sint-Maarten, Dirkshorn en Oudkarspel weer richting Tuitjenhorn te rijden.

Er zal dit jaar de mogelijkheid zijn om te kiezen uit twee afstanden van ca. 35 of 55 km.

De start zal plaatsvinden tussen 09:00 en 09:20 uur. De startlocatie is bij Sportpark de Kuil “Hollandia T.” Sportlaan 4 te Tuitjenhorn. Hier zal op de dag zelf duidelijk worden aangegeven waar de deelnemers zich moeten melden om hun inschrijving te tonen, waar ze een stuurlint krijgen uitgereikt als startbewijs.

Het is ALLEEN mogelijk om via voorinschrijving deel te nemen aan de ATB Challenge. Ga hiervoor naar  https://www.fietssport.nl/toertochten/55182/9e-atb-challenge-tuitjenhorn (https://www.fietssport.nl/toertochten/55182/9e-atb-challenge-tuitjenhorn)

Deelname aan de tourtocht is voor eigen risico.

Halverwege het parcours zal er een verzorgingspost zijn waar bouillon en limonade worden geschonken en waar krentenbollen en ontbijtkoek worden uitgedeeld.

Na afloop van de tocht is er de gelegenheid om iets te eten en/of drinken in de kantine van Hollandia-T. Speciaal voor de smulpaap ATB-ers zullen ze onder andere appelgebak en snert op de kaart hebben staan!

Inschrijfkosten voor volwassenen is €10,- en voor de jeugd tot 15 jaar is deelname gratis.

Na afloop is er de mogelijkheid om de fiets weer schoon te laten spuiten op het handbalterrein.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in!

Sportieve groet,

De organisatie

Rick, Kees, Peter, Pieter, Marco

ATB-Facebook profiel ATB-Facebook profiel