Vomar en Hollandia T zetten vrijwilligers in het zonnetje

Tuitjenhorn, 15 december 2023

Ter ere van de jaarlijkse Nationale Vrijwilligersdag zijn de 180 vaste vrijwilligers van voetbalclub Hollandia T weer in het zonnetje gezet. Zij krijgen rond het weekend van 16/17 december een heerlijke XXL-feeststol namens supermarktketen Vomar. Voor het derde jaar op rij wil Vomar als hoofdsponsor van de jeugd bij Hollandia T deze vrijwilligers hiermee bedanken voor hun inzet bij de club.

Spil van de vereniging
Hollandia T is een echte dorpsclub in Tuitjenhorn. De club bestaat al ruim 90 jaar en heeft een grote groep betrokken vrijwilligers. Zij zijn van onschatbare waarde voor de vereniging.  Zij maken het mogelijk dat de leden wekelijks met veel plezier kunnen trainen, wedstrijden spelen en bij de vereniging terecht kunnen voor vele andere activiteiten. De vrijwilligers zijn de spil van de vereniging en verdienen het om tijdens Nationale Vrijwilligersdag in het zonnetje gezet te worden. 

Bedankt voor de inzet
Vomar is sinds 1 december 2021 hoofdsponsor van de jeugd van Hollandia T. Ieder jaar worden er gezamenlijk diverse activiteiten georganiseerd die gericht zijn op het stimuleren van gezonde voeding en beweging onder de jeugd stimuleren. Met deze heerlijke stol uit het feestdagenassortiment wil Vomar alle vrijwilligers van Hollandia T bedanken die zich hier dagelijks voor inzetten.

thumbnail_image007 thumbnail_image007